Loading...
Interne vacatures2018-08-09T12:51:51+00:00

Alle vacatures  (4)

'S-GRAVENHAGE / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Recruiter (Roemeens/Nederlands)

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een Nederlands en Roemeens sprekende Recruiter. Breng jij graag vraag en aanbod bij elkaar en weet jij de Roemeens doelgroep te bereiken? Dan is deze functie wat voor jou.

ROTTERDAM / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Recruiter (Pools/Nederlands)

Voor de internationaal georiënteerde Recruiter waar wij naar op zoek zijn, hebben wij een uitdagende vacature openstaan. Vanuit onze nieuwe vestiging in Rotterdam of Den Haag ga je op zoek naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Het rekruteren van Poolse arbeidsmigranten brengt leuke uitdagingen met zich mee, waar jij een belangrijke rol in gaat spelen!

WATERINGEN / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Accountmanager (Pools/Nederlands)

Zie jij het als een uitdaging om, samen met de (assistent) accountmanager, dagelijks de beste service te verlenen aan onze opdrachtgevers en uitzendkrachten? Dan is de functie van accountmanager wellicht iets voor jou.

ROTTERDAM / ZUID-HOLLAND 40 uur per week € 2500 - € 3500 per maand

Commercieel Accountmanager

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime commercieel accountmanager. Ben jij commercieel ingesteld en altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt? Lees dan verder.

Ready to talk?

CONTACT