Werkgevers

SAMEN MET U MAKEN WIJ ER WERK VAN!

 

Al bijna 20 jaar verbindt Duijndam Uitzendgroep werkgevers en werknemers. Door ons brede netwerk brengen we u snel in contact met de beste kandidaten die bij de functie en uw bedrijfscultuur passen. De vacatures vullen we in naar uw wensen; van de werving en selectie van een professional tot het tijdelijk invullen van een functie voor een project. 
 

 

Diensten 

Met de huidige economische en technische ontwikkelingen ontstaan er nieuwe manieren van werken en werk zoeken. Onze professionele medewerkers volgen deze ontwikkelingen en adviseren u graag over de mogelijkheden in onze dienstverlening voor uw bedrijf. Met de jaren heeft Duijndam zich ontwikkeld tot een full service uitzendbureau. U kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten, werving- en selectie van medewerkers, detachering of payrolling, van het management tot de ondersteunende functies. Meer over onze diensten>>
 

 

"Door het werving- en selectietraject aan ons over te laten zorgt u dat u zich kunt focussen op uw corebusiness terwijl wij een passende kandidaat zoeken."


Direct en persoonlijk contact

Als partner van Duijndam Uitzendgroep heeft u een vast contactpersoon. Hiermee bespreekt u de mogelijkheden en krijgt u op-maat-advies. Aan de contactpersoon is een collega gekoppeld die het contact met de kandidaten en/of uitzendkrachten voert. Hierdoor zijn onze lijnen kort en is uw contactpersoon en kandidaat altijd op de hoogte van de laatste informatie.
 

Branches 

Wij bemiddelen in alle sectoren en functiegroepen. Van een magazijnmedewerker tot een managementfunctie. Onze accountmanagers en intercedenten zijn professionals met een eigen specialisme. Hierdoor bezitten zij alle vakinhoudelijke kennis en zijn zij op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Enkele voorbeelden:
 
  • Administratie
  • Bouw
  • Logistiek
  • Techniek
  • Transport
  • Tuinbouw
 
 

Meer over Duijndam

Duijndam is al 20 jaar actief in de uitzendbranche en is ontstaan uit de behoefte van ondernemers naar goede en flexibele werknemers. Inmiddels zijn wij zo sterk gegroeid dat wij onze opdrachtgevers en kandidaten bedienen vanuit vijf kantoren in Nederland en drie kantoren in Polen. Maar nog steeds op de betrokken en persoonlijke manier waar wij bekend om staan. Met onze jarenlange ervaring stellen wij alleen de beste kandidaten voor, die bij uw bedrijfscultuur passen. Lees meer>>
 
 
 
 

 

Bel ons direct!