Onze diensten

VAST & TIJDELIJK PERSONEEL EN ... MEER!

    
   Persoonlijk

    
   Meedenkend

   
  Betrouwbaar

Als goed werkgever wilt u gemotiveerd personeel, flexibel en natuurlijk productief. Maar hoe vindt u de juiste mensen? Onze professionele medewerkers vertellen u graag over onze dienstverlening en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Wij kennen de markt, verdiepen ons écht in uw bedrijf, maken een scherpe analyse van de werkzaamheden en verliezen daarbij uw bedrijfscultuur niet uit het oog. 
 
Duijndam Uitzendgroep is een full service uitzendbureau. Onze kracht is dat wij uw gehele personeelsbestand kunnen invullen. Van management functies tot ondersteunende functies. Van vast personeel tot extra handen bij pieken of vakanties. Wij ontzorgen u en uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. U kunt bij ons terecht voor: 
 
 • het inlenen van uitzendkrachten;
 • het vinden van professionals via ons werving- en selectietraject; 
 • medewerkers via Duijndam te detacheren;
 • payrolling; 
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en jobcoaching. 
   
Het betrokken en persoonlijke karakter van Duijndam Uitzendgroep maakt ons een verlengstuk van uw bedrijf. Periodiek komt uw contactpersoon van Duijndam bij u langs om de samenwerking en eventuele nieuwe wensen te bespreken. Ook is dit een extra gelegenheid voor de uitzendkrachten om aan ons vragen te stellen. Bij tussentijdse vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen.
 
Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

Uitzenden

 • Flexibel
 • Kwaliteit
 • Geen werkgeversrisico's
 • Snel schakelen
 • Verlengde proeftijd

Bent u op zoek naar personeel dat flexibel inzetbaar is? Dan kiest u voor uitzenden. Of het nu gaat om één medewerker of een groot aantal medewerkers. Voor een lange periode of korte periode. Duijndam is allround en wij kunnen snel schakelen, waardoor wij al uw vacatures kunnen invullen. Op alle functieniveaus en binnen alle functiegebieden.  

Bij Duijndam gaan wij écht in gesprek, waardoor wij weten wie onze opdrachtgevers en kandidaten zijn. Wij streven naar het maken van de ideale match!

Duijndam neemt uw personeelsadministratie uit handen en u bent vrij van werkgeversrisico's.  

Werving & selectie (headhunters, recruitment) 

 • Vakkundige medewerkers
 • Besparing tijd en kosten
 • Screening kandidaten
 • Binding medewerkers

De juiste kandidaat vinden voor uw organisatie? Door het werving- en selectietraject aan ons over te laten, kunt u zich focussen op uw corebusiness. Via ons brede netwerk gaan wij op zoek naar de ideale match. Wij bemiddelen op elk functieniveau en binnen elk functiegebied. 

Wij maken een eerste selectie uit alle cv's van sollicitanten en/of kandidaten. Deze eerste selectie richten wij naar uw wens in. Van het doorlezen van cv's tot het voeren van persoonlijke gesprekken met kandidaten. Wij gaan op zoek naar kwalitatieve matches. 

Wij controleren tenminste twee referenties en indien gewenst, kunnen wij de geselecteerde kandidaten een assessment laten uitvoeren. U zorgt via werving- en selectie uiteindelijk zelf voor de contractuele afhandeling met de gekozen kandidaat. De medewerker komt direct bij u in (vaste) dienst.

Wilt u de medewerker niet in (vaste) dienst aannemen? Dan kunt u hem of haar inzetten via ons uitzendbureau. Lees hier meer over onder het kopje ‘uitzenden’.
     

Detachering

 • Flexibel, maar toch vast
 • Afgesproken contractperiode
 • Geen werkgeversrisico's
 • Continuïteit
 • Zekerheid

Wilt u flexibel blijven, maar zoekt u wel 'vaste' versterking voor langere tijd? Dan is detachering iets voor u. De medewerker krijgt een contract bij ons voor een bepaalde tijd. U heeft de zekerheid van een vaste bezetting tijdens de afgesproken contractperiode, bijvoorbeeld voor de duur van een project. 

U kunt ervoor kiezen om het werving- en selectietraject aan ons uit te besteden, maar u kunt dit ook in eigen handen te nemen. Bij detachering verzorgen wij de personeelsadministratie en bent u vrij van werkgeversrisico's.  

Payrolling

 • Eigen werving en selectie
 • Besparing tijd en kosten
 • Geen werkgeversrisico's

Heeft u dé kandidaat gevonden, maar wilt u hem of haar niet in eigen dienst nemen? Onze payroll-service biedt de oplossing. De medewerker komt in dienst bij Duijndam en krijgt een arbeidsovereenkomst conform de cao die voor uw organisatie van toepassing is. De medewerker kan voor korte of lange periode bij ons op de payroll worden geplaatst. 

Wij nemen de administratieve en juridische handelingen van u over. Dit bespaart u tijd en kosten. Tevens bent u vrij van werkgeversrisico's. 

Duijndam draagt zorg voor een tijdige uitbetaling en het uitvoeren van de Wet verplichte pensioenregeling. 
 

Uitzenden met aandacht

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds meer bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid voor de effecten van hun activiteiten op het gebied van people (sociaal), planet (ecologisch) en profit (economisch). Sinds januari 2015 is de Participatiewet van kracht. Met de Participatiewet is één regeling voor alle mensen die kunnen werken maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Duijndam Uitzendgroep heeft een deskundige afdeling MVO Arbeidsparticipatie die ondernemingen kan adviseren en ondersteunen om een goede invulling te geven aan MVO.

MVO Arbeidsparticipatie is goed in maatwerk, het werven, selecteren en plaatsen van kandidaten en hebben kennis van actuele wet- en regelgeving. Hun gedrevenheid is juist het zorgvuldig matchen van deze kandidaten. Zij zijn goed in het zien van de mens achter het CV. Ons doel is om met elkaar duurzame plaatsingen te realiseren van kandidaten bij ondernemingen. De werknemers die via Duijndam aan de slag gaan, krijgen vanuit ons extra ondersteuning van onze eigen gecertificeerde jobcoaches.

Op de pagina MVO arbeidsparticipatie kunt u meer lezen over deze specialistische afdeling. 
    
Bel ons direct!