Over Duijndam Uitzendgroep

PERSOONLIJK, BETROKKEN, PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR 

Duijndam Uitzendgroep is een full service uitzendbureau met kantoren in Wateringen, Den Haag en Rotterdam. Onze missie ligt in het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden; een match in zowel werkervaring als met de bedrijfscultuur. Wij bemiddelen op alle niveaus en binnen alle functiegebieden. 

Bij Duijndam zijn we ervan overtuigd dat als de juiste mensen samen worden gebracht, je het beste resultaat kunt behalen. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Bij Duijndam gaan we écht in gesprek en door samen ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken weten wij wie onze opdrachtgevers en kandidaten zijn. En dat allemaal op de persoonlijke en professionele manier zoals je dit van Duijndam gewend bent en mag verwachten. 


Onze diensten

De kracht van Duijndam Uitzendgroep is dat wij uw gehele personeelsbestand kunnen invullen, van management functies tot ondersteunende functie. Wij ontzorgen u en uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. Meer weten over onze diensten? Klik hier.


Cultuur van Duijndam

Onze kernwaarden in het kort:

  • Persoonlijk: om goed te verbinden, moet je elkaar goed kennen. Wij weten wie je bent en wat je wilt;
  • Betrokken: we denken mee en komen periodiek bij onze klanten langs;
  • Professioneel: we hebben gekwalificeerde medewerkers in dienst en bezitten alle belangrijke keurmerken;
  • Betrouwbaar: al 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en afspraak is afspraak.


Branches 

Onze klanten en uitzendkrachten zijn werkzaam in alle branches. Onze accountmanagers en recruiters zijn professionals met een eigen specialisme waardoor we alle vak- en branchekennis in huis hebben.  

Enkele voorbeelden van branches waarin wij actief zijn:

  • Administratie
  • Techniek
  • Logistiek
  • Transport
  • Bouw
  • Tuinbouw


Onze geschiedenis

Het is 20 jaar geleden dat Karel Duijndam bij werkgevers de behoefte merkte aan goede en flexibele personele dienstverlening. Door zijn werkwijze op basis van vertrouwen, betrokkenheid bij de klant en no-nonsense mentaliteit was er al snel veel vraag naar mankracht.

In 1997 is dan ook de eerste vestiging geopend aan de Kerklaan in Wateringen, onder de naam Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD). Vanuit deze vestiging zijn we inmiddels gegroeid naar vijf vestigingen in Nederland en drie vestigingen in Polen. Met deze ontwikkeling heeft ook een aanpassing van de bedrijfsnaam plaatsgevonden: Duijndam Uitzendgroep. Het persoonlijke karakter van Duijndam is nog altijd merkbaar. Onze klanten en kandidaten staan centraal en dat ervaar je in onze gehele bedrijfsvoering.  


Werken bij Duijndam Uitzendgroep

Alleen met de beste en gemotiveerde professionals kunnen wij de juiste match vinden tussen werkgevers en werknemers. Duijndam groeit en regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Wil jij onze nieuwe collega worden? Je vindt onze openstaande vacatures hier

    

Contact

 

 

Bel ons direct!