Vacatures

VIND JOUW BAAN BIJ DUIJNDAM UITZENDGROEP!

Vind jouw baan!

  • Vakgebied

  • Plaats

  • Uren

Reset

Administratief medewerk(st)er

Plaats: WESTLAND Uren: 38
Direct solliciteren

Over de vacature

Onze opdrachtgever uit het Westland is gespecialiseerd in het bieden van klimaatoplossingen aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Voor hen zijn wij op zoek naar een fulltime administratief medewerk(st)er.

In de functie van administratief medewerk(st)er heb je een breed en afwisselend takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van service- en onderhoudswerkzaamheden bij de klanten. Je maakt afspraken met de klant en het is voor jou de uitdaging om te zorgen voor een logische rittenplanning, zodat de monteurs efficiënt op pad kunnen. Daarnaast bestel je de benodigde materialen voor de servicemonteurs, neem je storingen aan, stel je opdrachtbonnen op en voer je alle bijkomende administratieve werkzaamheden uit. Kortom een uitdagende en veelzijdige functie!


Eisen

· Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;
· Je hebt minimaal een jaar ervaring in een administratieve functie;
· Je bent leergierig en werkt nauwkeurig;
· Je kunt goed plannen;
· Je bent communicatief vaardig en hebt een prettige telefoonstem;
· Je beheerst de Nederlands taal uitstekend in woord en geschrift;
· Je bent woonachtig in de omgeving van het Westland.

Wat kan je van het bedrijf verwachten?
Je komt te werken in een Westlands bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Het betreft een functie voor de lange termijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry Duijndam op telefoonnummer 0174-870048 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-85420996. Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie, graag via onderstaand formulier tegemoet of mail naar vacature@duijndamuitzendgroep.nl

Contactpersoon

Barry Duijndam
Direct solliciteren

Solliciteer voor Administratief medewerk(st)er

Bel ons direct!