Vacatures

VIND JOUW BAAN BIJ DUIJNDAM UITZENDGROEP!

Vind jouw baan!

  • Vakgebied

  • Plaats

  • Uren

Reset

Medewerker Marketing & Sales

Plaats: WESTLAND Uren: 40
Direct solliciteren

Over de vacature

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in de potchrysanten. Zij telen en leveren potchrysanten van hoge kwaliteit aan klanten. Voor hen zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Medewerker Marketing & Sales.

In deze functie onderhoud je het contact met klanten en ben je het visitekaartje voor het bedrijf. Je verkoopkwaliteiten komen volop naar voren en van nature beschik je over een energieke wijze van overtuigen. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten en afzetmogelijkheden. Daarbij sta je op beurzen en bezoekt eindklanten. Je commerciële kennis combineer je ook met online activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de website en social media kanalen. Verder verricht je ondersteunende werkzaamheden die verkoop gerelateerd zijn, zoals het aannemen van bestellingen, aanvragen uitwerken e.d..


Eisen

· MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
· Je beschikt over goede communicatievaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
· Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 commerciële opleiding;
· Je kunt zelfstandig en planmatig werken;
· Je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen;
· Je hebt een commerciële instelling;
· Je bent doelgericht;
· Je bent communicatief sterk en goed in de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré);
· Je houding is proactief en je kunt prioriteiten stellen;
· Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat kan je van het bedrijf verwachten?
Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding. De organisatie heeft een prettige werksfeer en een informele omgang met collega`s. Je hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het is een functie voor 40 uur. Bij gebleken geschiktheid betreft het een functie met overname door onze opdrachtgever.

Duijndam Uitzendgroep is gespecialiseerd in werving en selectie. Met een groot netwerk en ervaren professionals maken wij de match tussen organisaties en medewerkers. In combinatie met onze persoonlijke benaderingen zijn wij in staat om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies Hulsebosch op telefoonnummer 0174-870048 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-85420996. Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie, graag via onderstaand formulier tegemoet of mail naar vacature@duijndamuitzendgroep.nl

Contactpersoon

Annelies Hulsebosch
0174-870048
Direct solliciteren

Solliciteer voor Medewerker Marketing & Sales

Bel ons direct!