Vacatures

VIND JOUW BAAN BIJ DUIJNDAM UITZENDGROEP!

Vind jouw baan!

  • Vakgebied

  • Plaats

  • Uren

Reset

Kwaliteitsmanager

Plaats: BOLLENSTREEK Uren: 38
Direct solliciteren

Over de vacature

Voor onze opdrachtgever uit de regio Hillegom zijn wij op zoek naar een fulltime KAM manager.

Het bedrijf is een groot, modern en innovatief familiebedrijf in Hillegom, welke verpakte aardappelen levert aan diverse supermarktketens binnen Nederland en België. Momenteel zijn zij dan ook op zoek naar een manager die intern de voorwaarden verzorgt op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Daarbij speel je een cruciale rol in het algehele kwaliteitsniveau van de organisatie. De kwaliteit, Arbo en Milieu manager is verantwoordelijk voor verdere uitbouw van het kwaliteitssysteem.

Het is jou verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat het bedrijf voldoet aan de eisen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Dit doe je door het uitvoeren van zowel interne als externe audits, het uitvoeren van traceerbaarheidstesten en het coördineren van ongediertebestrijding. De kwaliteitsinformatie archiveer je uiteindelijk in het systeem. Verder zorg je voor een continue verbetering van het kwaliteitshandboek om de kwaliteit van het bedrijf te waarborgen. Al met al een diverse functie, waarbij geen dag hetzelfde is.


Eisen

· Je hebt al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
· Je bent Flexibel, gedreven en hebt een positieve instelling;
· Je hebt affiniteit met de food industrie;
· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
· Je hebt kennis van kwaliteitssystemen, zoals HACCP, BRC, SKAL.

Wat kun je van het bedrijf verwachten?
Het bedrijf is een professionele organisatie welke doorgroeimogelijkheden aanbied. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een jong en gemotiveerd team. Binnen dit bedrijf heeft iedereen een hands-on instelling en werk je als team samen om het bedrijf optimaal te laten functioneren.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry Duijndam op telefoonnummer 0174-870048 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-85420996. Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie, graag via onderstaand formulier tegemoet of mail naar vacature@duijndamuitzendgroep.nl

Contactpersoon

Barry Duijndam
0174-870048
Direct solliciteren

Solliciteer voor Kwaliteitsmanager

Bel ons direct!