Vacatures

VIND JOUW BAAN BIJ DUIJNDAM UITZENDGROEP!

Vind jouw baan!

  • Vakgebied

  • Plaats

  • Uren

Reset

Sales Manager

Plaats: WESTLAND Uren: 40
Direct solliciteren

Over de vacature

Onze opdrachtgever is een groeiend internationaal familiebedrijf dat technische onderdelen en verlichting voor diverse vervoersmiddelen ontwerpt en produceert. Voor hen zijn wij op zoek naar een fulltime salesmanager. Ben jij op zoek naar een uitdagende en commerciële baan? Dan is deze functie iets voor jou!

Als salesmanager ben je zowel verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met bestaande relaties als het binnenhalen van nieuwe klanten. De (potentiele) klanten zijn gevestigd in heel Europa, waardoor een goede beheersing van de Engels taal een belangrijke vereiste is. Je bezoekt regelmatig buitenlandse klanten en prospects en bewaakt de voortgang van de lopende aanvragen. Met jouw verkooptalent en overtuigende karakter weet jij de (potentiele) klanten te overtuigen van het product en de organisatie en zie jij snel commerciële kansen. Naast jouw commerciële taken speel je ook een rol in de productontwikkeling en denk je mee over nieuw te ontwikkelen producten. Kortom een veelzijdige functie voor een commerciële topper!


Eisen

· Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
· Je bent commercieel en communicatief sterk;
· Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in combinatie met de Duitse of Franse taal;
· Je vindt het geen probleem om te reizen naar het buitenland;
· Je hebt affiniteit met de techniek;
· Je kunt goed omgaan met diverse computer- en CRM systemen;
· Je bent woonachtig in de omgeving van het Westland.

Wat kun je van het bedrijf verwachten?
Je komt te werken bij een groeiend en internationaal familiebedrijf. Het betreft een functie op basis van werving & selectie, waardoor je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Duijndam Uitzendgroep is gespecialiseerd in werving en selectie. Met een groot netwerk en ervaren professionals maken wij de match tussen organisaties en medewerkers. In combinatie met onze persoonlijke benaderingen zijn wij in staat om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies Hulsebosch op telefoonnummer 0174-870048 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-85420996. Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie, graag via onderstaand formulier tegemoet of mail naar vacature@duijndamuitzendgroep.nl

Contactpersoon

Annelies Hulsebosch
0174-870048
Direct solliciteren

Solliciteer voor Sales Manager

Bel ons direct!