Vacatures

VIND JOUW BAAN BIJ DUIJNDAM UITZENDGROEP!

Vind jouw baan!

  • Vakgebied

  • Plaats

  • Uren

Reset

Enthousiaste Glazenwasser

Plaats: WESTLAND Uren: 38
Direct solliciteren

Over de vacature

Word jij enthousiast van een werkgever waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? Werk jij graag in de buitenlucht en ben je toe aan vastigheid? Twijfel dan niet om te solliciteren op deze functie!

Het bedrijf waarin je komt te werken staat bekend om zijn leuke werksfeer. Werken bij deze werkgever voelt als thuis komen. Op een persoonlijke en ‘glasheldere’ manier leren zij jou graag alle kneepjes van het vak.

Samen met je collega’s ga je langs verschillende klanten, die natuurlijk erg blij zijn dat jij er weer bent! De verschillende hoogtes en diversiteit van de gebouwen maken jouw werk afwisselend en uitdagend. Menig ander zal jaloers zijn op het uitzicht wat jij hebt vanaf je werkplek. Je maakt gebruik van ladders, hoogwerkers, Tele-Wash, hangladders en gondels. Je gaat werken met de nieuwste technieken, zodat jij gemakkelijk het glas weer kan laten shinen.


Eisen

· Je bent leergierig;
· Je bent een harder werker, maar je bent ook zeker niet vies van gezelligheid;
· Je hebt geen hoogtevrees;
· Je bent bereid een glazenwassersdiploma te behalen;
· Je bent woonachtig in omgeving Westland.

Wat kun je van het bedrijf verwachten?

Weet jij het bedrijf te overtuigen van jouw enthousiasme, dan zullen zij niet twijfelen om jou een vast dienstverband aan te bieden. Je komt te werken in een jong en gedreven team waar het, na een week hard werken tijd is voor een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Alsemsgeest op telefoonnummer 0174-870048 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-85420996. Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie, graag via onderstaand formulier tegemoet of mail naar vacature@duijndamuitzendgroep.nl

Contactpersoon

Wendy Alsemsgeest
0174-870048
Direct solliciteren

Solliciteer voor Enthousiaste Glazenwasser

Bel ons direct!