Sponsoring & Partnerships

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Duijndam Uitzendgroep heeft vaste partners die wij ondersteunen door sponsoring of partnerships.
 

MVO Westland
Duijndam Uitzendgroep en MVO Westland hebben samen een MVO convenant getekend. 'Samenwerken aan een sociaal maatschappelijk Westland!'. Duijndam heeft dezelfde visie als MVO Westland om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te bieden. Met dit convenant gaan we samen nog meer mensen een aan een baan helpen. 

Bedrijven Vereniging Inter Wateringen (BVIW) 

Duijndam is lid van de Bedrijvenvereniging InterWateringen (BVIW). Dit is een vereniging van ondernemers die gevestigd zijn in Wateringen of Kwintsheul, dan wel op een of andere manier betrokken zijn bij een van deze twee kernen in de gemeente Westland.

Demokwekerij
De Demokwekerij initieert en faciliteert teelt- en technische innovaties voor de nationale en internationale glastuinbouw. Zij werken met een praktijkgerichte aanpak aan de kwekerij van morgen middels drie disciplines: demonstratie, onderzoek en kennisoverdracht. Duijndam is participant van de Demokwekerij.

Korfbalvereniging Weidevogels 
Duijndam Uitzendgroep is sponsor van het B1-team van korfbalvereniging de Weidevogels uit Bleiswijk.

Sportvereniging Velo
Al jaren zijn wij trotse sponsor van verschillende sporten van sportvereniging Velo. Zo heeft Duijndam voor alle volleybalteams speelshirts beschikbaar gesteld en ontvangen de volleybalteams een bijdrage voor onder andere het jaarlijkse jeugdkamp.

VV Naaldwijk 
Het vijfde seniorenteam van VV Naaldwijk wordt sinds 2016 gesponsord door Duijndam Uitzendgroep. Duijndam staat als sponsor op de speelshirts van het team en langs het veld is een bord geplaatst met ons logo.

Wateringse Wielerronde 
Het evenement van Wateringen waar de Westlanders elk jaar weer naar uitkijken. Grote namen als Nicky Terpstra hebben op dit evenement meegestreden voor de eerste plaats. Met de start/finish voor ons hoofdkantoor in Wateringen kunnen wij niet ontbreken als sponsor

Waterpop
Waterpop is een festival in Wateringen dat elk jaar in de zomer plaatsvindt. Elk jaar treden nationale én internationale bands op. Duijndam is al jaren één van de hoofdsponsors van dit evenement.

Bel ons direct!